19 травня у Ніжинському пологовому будинку відкрився гінекологічний кабінет безбар’єрного доступу

19 травня у Ніжинському пологовому будинку відкрився гінекологічний кабінет безбар’єрного доступу.
Гінекологічний кабінет безбар’єрного доступу облаштований інклюзивним обладнанням - універсальне гінекологічне крісло з електричним приводом, що опускається і підіймається на належну висоту, з урахуванням потреб жінок з інвалідністю.
Заступниця міського голови Ірина Грозенко зауважила, що міська влада систематично веде роботу з різними міжнародними та всеукраїнськими організаціями та фондами задля покращення добробуту жителів Ніжинської громади!
Даний кабінет створений з метою надання кваліфікованої, конфіденційної та безкоштовної допомоги в режимі 24/7 (профілактика ВІЛ, лікування інфекцій, що передаються статевим шляхом, запобігання небажаній вагітності, невідкладна допомога жертвам зґвалтувань тощо).
Кабінет обладнаний Міжнародним Благодійним Фондом «Український Жіночий Фонд» за підтримки Фонду ООН у галузі народонаселення / UNFPA, Міністерства закордонних справ Данії та за організаційної підтримки громадської організації «Асоціація демократичного розвитку» в рамках проєкту «Відкриття кабінетів невідкладної медико-психологічної допомоги жінкам, які постраждали від гендерно зумовленого насильства».
19.05.2023