2 локальні онлайн-тренінги за Програмою “Активні громадяни” від Британської ради

Навчання протягом життя- один із найголовніших девізів нашого сьогодення.  Саме тому - самі активно навчаємось та створюємо освітній простір для інших.
Так, за останні 3 тижні команда фасилітаторів ГО "Лабораторія Ініціативної Молоді" та Ніжинського міського молодіжного центру провела вже 2 локальні онлайн-тренінги за Програмою “Активні громадяни” від Британської ради, до яких долучились 20 громадських активістів Чернігівщини та 14 освітян Ніжина. 
Навчання провели фасилітаторки Анжела Тимченко та Бутенко Світлана, а також свої сили спробували Цюрток Світлана та Гомоляко Роман, які нещодавно долучилися до когорти фасилітаторів.
Віртуальний тренінговий простір зібрав круті команда громадських діячів, молодіжних працівників, педагогів, учнів та батьків, які активно обговорювали та пропрацьовували власні особливості, культурний багаж, безконфліктну взаємодію між спільнотами, а також проблематику та сталий розвиток громад. А найголовніше - потужно працювали над генерацією ідей, що можуть лягти в основу проєктів соціальної дії та отримати грантову підтримку від Британської ради.
Щиро вдячні всім активним громадянам і спільно працюємо над втіленням та розробкою нових проєктів на користь нашої Ніжинської громади.
09.02.2021