23-я річниця Ніжинського спеціалізованого авіаційного загону

22 лютого, службовці, рятувальники, ветерани Ніжинського спеціалізованого авіаційного загону відзначають 23 річницю від дня створення САЗ ДСНС України в Ніжині.
За час свого існування загін перетворився на потужну структуру служби надзвичайних ситуацій, яка готова рятувати та надавати допомогу з повітря у будь-якій екстремальній ситуації.
Сьогодні, завдяки підтримці Міністерства внутрішніх справ, наш авіаційний загін перетворюється на центр авіаційної безпеки МВС, із новою сучасною авіатехнікою, з новими робочими місцями, та з квартирами для співробітників, яких чекали тут десятки років. Ці зміни відбуваються просто на наших очах, ми радо зустрічаємо нові гелікоптери, будуємо нові ангари, вручаємо ключі від новенького житла працівникам. Це новий етап життя для всієї Ніжинської громади, важливою і невід'ємною частиною якою є спеціальний авіазагін ДСНС. Створення нових робочих місць, будівництво житла, розвиток інфраструктури, все це дасть новий поштовх у розбудові нашого міста.
Бажаю всьому колективу САЗу та вашим родинам здоров'я, успіхів у справах, любові і порозуміння, родинного затишку, шани і поваги в колективі, чистого мирного неба та Божого благословення.
З повагою, міський голова Ніжина Олександр Кодола
22.02.2022