27 серпня в рамках візиту волонтерів зі Сполучених Штатів Америки Walter Pair та Республіки Польща Mateusz Kamionka відбулись 2 зустрічі з представниками Ніжинської громади

27 серпня в рамках візиту волонтерів зі Сполучених Штатів Америки Walter Pair та Республіки Польща Mateusz Kamionka відбулись 2 зустрічі з представниками Ніжинської громади.
Перша - з Молодіжною радою Ніжинської міської ОТГ. Ця зустріч дозволила молоді нашого міста поспілкуватися з іноземними волонтерами, дізнатись про їх досвід організації допомоги Україні загалом та Ніжину зокрема.
Друга - це зустріч з громадським та волонтерським активом Ніжина. Під час цієї зустрічі обговорили волонтерську діяльність, обмінялися досвідом.
Спілкування з волонтерами з Польщі та США дало чітке розуміння того, що громадяни цих країн солідарні з Україною та і надалі будуть всіляко підтримувати український народ!
А після зустрічей спільно підготували продуктові набори для мешканців одного з сіл, куди сьогодні поїдуть волонтери.
Дякуємо усім, хто долучився до заходів та теплом своїх сердець ще раз довів нашим гостям, що українці - неймовірні, а ніжинці – найкращі! 
28.08.2022