30 років Ніжинській школі мистецтв

  21 травня міський голова Олександр Кодола привітав колектив школи мистецтв з 30-ти річним ювілеєм.

Школа мистецтв при Ніжинському коледжі культури і мистецтв імені Марії Заньковецької Чернігівської обласної ради – єдина в Ніжині дитяча школа академічної мистецької освіти, яка охоплює всі види мистецтв у комплексі. Навчальний процес поєднано з активною концертною та виставковою діяльністю. Учні школи є неодноразовими переможцями міжнародних, всеукраїнських конкурсів і виставок.

30 років школу очолювала Піонтковська Лілія Володимирівна, з особистістю якої пов’язано становлення школи. А зараз директором школи стала Марина Батрак, випускниця цього коледжу.

Міський голова Олександр Кодола привітав колектив школи, учнів, батьків з ювілеєм. «Ваша мистецька школа – це колиска талантів. Пишаюся, що така школа є саме в нашому Ніжині. Я особисто, як міський голова, так і міська рада будемо підтримувати вашу школу. На цей рік у міському бюджеті передбачено 48 тис. грн. на мистецьку школу та 50 тис. грн. для Ніжинського коледжу культури і мистецтв імені Марії Заньковецької. Це наш внесок у розбудову вашої мистецької школи», - наголосив Олександр Михайлович.

Подякував викладачам, талановитим учням, ветеранам за роботу, за розбудову мистецької справи. Побажав подальших перемог і творчих успіхів, вдячних талановитих учнів, і щоб робота завжди приносила задоволення.

Олександр Кодола з нагоди ювілею закладу викладачам вручив Подяки міського голови.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

21.05.2021