30 серпня 2022. Нарада. Про головне

Міська влада постійно шукає різні шляхи залучення коштів до Ніжинської громади та заключення нових партнерських відносин з містами інших країн. Підписано угоду про партнерство, співдружність та співпрацю між Ніжином та Прейлі (Латвія), яка була підтримана депутатами на позачерговій 24 сесії. Направлені листи-пропозиції до міст Великої Британії щодо співробітництва.
Проводимо обласний з’їзд Асоціації міст України.
Освіта
Новий навчальний рік розпочинається з дистанційної форми навчання. Згодом відкриються два дошкільні навчальні заклади №4 та №12. Облаштування укриттів на завершальній стадії.
Охорона здоров’я
За попередній тиждень захворіло на ГРВІ 134 особи та 24 – на Covid-19, з них 5 знаходиться на стаціонарному лікуванні. Наявні три вакцини для профілактики від COVID-19, а саме Пфайзер, Коронавак та Джонсон.
Народилося 19 немовлят, з них 12 хлопчиків та 7 дівчаток
Спорт
Спортивні школи міста планують розпочати заняття офлайн.
Культура
В художньому відділі музею відкрита виставка ікон художника Олександр Кошеля та українських рушників XIX століття. Працює музей. «Приостер’я»
Комунальна сфера
На вулиці Шевченка, біля Ощадбанку, почався поточний ремонт пішохідної зони. На цьому тижні приступають до підведення освітлення, продовжуються ремонтні роботи на вул. Гоголя, розпочинають роботи на бульварі Шевченка та облаштування тротуару по вул. Станіслава Прощенка від зупинки «Лікарня» до зупинки «Круг».
Комунальні служби працюють над благоустроєм міста, завершили черговий етап косовиці, проводять підготовку до опалювального сезону.
Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю
30.08.2022