Активно працюють постійні депутатські комісії

У Ніжинській міській раді йде активна підготовка до засідання чергової сесії міської ради. Дев’яте пленарне засідання VIIІ скликання відбудеться вже 22 квітня, а тому наразі депутати міської ради активно працюють в комісіях.

Сьогодні, 20 квітня, відбулися бюджетна комісія, комісія з питань житлово-комунального господарства, а також комісія по законності.

Під час робочих засідань депутати розглянули проекти рішень, які стосувались напрямку комісій, а саме: бюджетні питання, внесення змін до міських цільових програм, майнові та земельні питання, збільшення статутного капіталу комунального підприємства, передачі в оперативне управління нерухомого майна тощо.

Спеціалісти профільних управлінь та відділів, які попередньо готували проєкти рішень, доповіли перед депутатським корпусом з питань, що виносяться на сесію, надали роз’яснення та рекомендації по вирішенню проблемних питань.

Усі проекти рішень порядку денного члени комісій детально вивчили і підтримали, внесли до протоколів відповідні висновки.


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Катерина Симоненко

20.04.2021