Анатолій Лінник привітав колектив САЗ ДСНС України з Днем рятівника

Сьогодні, 17 вересня, на плацу спеціального авіаційного загону оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України з нагоди Дня рятівника на адресу рішучих, мужніх людей нашої громади — рятівників, лунали слова щирої вдячності за цю найблагороднішу роботу. Вони ціною власного здоров'я, піддаючи ризику свої життя заряди порятунку іншого, забезпечують підтримку спокою та безпеки на території громади.

Міський голова Анатолій Лінник з нагоди Дня рятівника привітав особовий склад САЗ ДСНС України та за зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, самовідданість вручив рятівникам Подяки та Почесну Грамоту виконавчого комітету Ніжинської міської ради.

«Рятівник – неоціненна професія. Саме ви, наші рятівники, знаходитесь на передовій громадської безпеки, на передовій того, щоб жителі міста, а також усієї країни відчували себе в безпеці від пожеж, надзвичайних ситуацій і будь-яких інших негараздів, які може принести життя у їхні домівки. Я бажаю, щоб у вас завжди було здоров’я, витримка і наснага до праці», - зазначив міський голова.

Привітав з Днем рятівника своїх колег командир спеціального авіаційного загону оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України полковник служби цивільного захисту Іван Коробка, який подякував колективу за самовіддану роботу. Співробітникам, які показали найкращі результати в роботі, присвоїли спеціальні звання, вручили відзнаки Державної служби України з надзвичайних ситуацій та САЗ ДСНС України.    


Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю, Катерина Симоненко

17.09.2020