Анатолій Лінник привітав ніжинських будівельників

11 серпня серпня в Україні відзначають День будівельника.

Напередодні свята міський голова Анатолій Лінник привітав ніжинців-представників будівельної галузі. Міський голова подякував представникам галузі за їх нелегку та водночас важливу роботу, побажав колективам розвитку та процвітання, покращення матеріально-технічної бази та гідної оцінки власної праці, адже з давніх-давен і донині благородна професія будівельника користується в народі особливою повагою.

До привітань міського голови долучились радник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Осадчий, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко, голова постійної депутатської комісії міської ради з майнових та житлово-комунальних питань, транспорту, зв’язку та охорони навколишнього середовища Ірина Онокало та Почесний громадянин Ніжина Михайло Харчук.

З нагоди свята кращих фахівців будівельних організацій і установ міста нагородили Почесними Грамотами, Грамотами та Подяками виконавчого комітету Ніжинської міської ради за сумлінну працю та вагомий внесок у розвиток будівельної галузі.

Начальник сектора інформаційно-аналітичної роботи

відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Катерина Симоненко

09.08.2019