Анатолій Лінник взяв участь у селекторній нараді з Чернігівською ОДА

Сьогодні, 9 квітня, міський голова Анатолій Лінник взяв участь у селекторній нараді заступника голови Чернігівської обласної державної адміністрації Андрія Подорвана.

Андрій Подорван надав короткі відповіді на питання, які задавали на попередніх нарадах представники територіальних громад, лікарі та представники департаментів ОДА та управлінь. Поінформували про проблемні питання керівництво ОДА, об’єднаних територіальних громад, голів районних державних адміністрацій начальник управління охорони здоров’я ОДА Петро Гармаш, керівник департаменту житлово-комунального господарства Володимир Кривенко, начальник управління пенсійного фонду Юрій Юрченко.

Андрій Подорван зазначив, що 973 людини в області, які повернулись із-за кордону, знаходяться на самоізоляції. Основним джерелом інфікування наших громадян є контакти з жителями інших областей, насамперед із жителями Києва та Київської області, а також ті люди, які повернулись із-за кордону, зазначив Андрій Федорович.

Під час наради були надані повторні рекомендації для голів населених пунктів у разі виявлення хворого на COVID-19.

Також під час наради було зазначено, що в селі Кіпті, Вертіївці та селі поблизу смт. Десна планують встановити стаціонарні контрольно-пропускні пункти, щоб мати можливість перевіряти пасажирів і водіїв автотранспортних засобів, які пересуваються територією нашої області.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Лілія Ломакіна

09.04.2020