Анатолій Лінник взяв участь у виїздній нараді

Сьогодні, 6 травня, міський голова Анатолій Лінник взяв участь у робочій виїздній нараді з головою Чернігівської обласної державної адміністрації Андрієм Прокопенком.

У нараді взяли участь: заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігор Алєксєєнко, начальник управління освіти Станіслав Крапив'янський, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко та директор закладу дошкільної освіти Ірина Ухо.

Анатолій Валерійович і Андрій Леонідович відвідали дитячий садок "Кручайлик" (колишнє приміщення ЗОШ № 8) та перевірили стан виконання ремонтних робіт. Садочок включений у національний проект "Велике будівництво", завдяки якому в Україні планують звести та відремонтувати 100 шкіл, 100 садочків, 100 стадіонів і 200 приймальних відділень лікарень. Приміщення "Кручайлика" розраховане на одночасне перебування 40 дітей, а це дві групи.

Також голова ЧОДА та міський голова Ніжина оглянули оновлений харчоблок, який вже оснащений необхідною технікою.

Також Анатолій Валерійович обговорив із Андрієм Леонідовичем інші проекти будівництва та можливість їх реалізації в Ніжині.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю, Лілія Ломакіна

06.05.2020