Безоплатна правова допомога вимушеним переселенцям

Представництвом Данської Ради у справах біженців в Україні за підтримки Відділу надання допомоги при надзвичайних ситуаціях Агенства США з міжнародного розвитку (OFDA/USAID) в 15 областях нашої держави впроваджується масштабний проект з надання безоплатної правової допомоги та захисту вимушеним переселенцям та іншим громадянам, постраждалим від конфлікту на Сході України.

В рамках проекту вимушеним переселенцям з окупованих територій та зони бойових дій, надається всебічна безоплатна юридична та консультаційна підтримка, адвокатська допомога, в тому числі в національних й міжнародних судових інстанціях, з правових питань щодо статусу внутрішньо переміщених осіб, отримання соціальних гарантій та пільг, працевлаштування, переоформлення прав власності та документів, компенсацій за пошкоджене або втрачене внаслідок бойових дій майно, тощо.

Партнером проекту в Чернігівській області є Чернігівський громадський комітет захисту прав людини.

Для отримання безоплатної правової допомоги та іншої інформації щодо свого статусу вимушені переселенці, які перебувають на території Чернігівської області, можуть звертатися до Чернігівського громадського комітету захисту прав людини за адресою: вул. Гонча (Горького) 57/1, м. Чернігів, 14000, телефон «гарячої лінії»: (0462) 612-532,

e-mail:protection.ua@qmail.com.

Управління праці та соціального захисту населення

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

06.09.2016