Благодійний турнір з міні-футболу в пам’ять воїнів АТО Ніжинщини

За ініціативи громадської організації «Патріот» та з нагоди 75-ї річниці відзначення Дня вигнання з міста Ніжина фашистських загарбників відбувся благодійний турнір з міні-футболу серед чоловічих команд міста Ніжина та Ніжинського району. Турнір тривав 2 дні: 9 та 16 вересня. Організаторами заходу стали відділ з питань фізичної культури та спорту, МЦ «Спорт для всіх», міська та районна федерація футболу.

Почесними гостями турніру були депутат Київської міської ради Олександр Харченко, помічник народного депутата України Олександра Кодоли Тамара Стратілат, заступник міського голови Сергій Дзюба, депутати Ніжинської міської ради, громадськість та ЗМІ.

Під час благодійного футбольного турніру для учасників дітей та гостей проводилась розважальна програма, відбувся розіграш безпрограшної лотереї, а також всі охочі могли скуштувати польову кашу. Військові частини міста продемонстрували військову техніку та зброю, де всі охочі мали можливість детальніше її оглянути та сфотографуватися. Вхід в міський стадіон "Спартак" був прикрашений кульками жовто-блакитного та червоно-чорного кольорами, які символізують Державний прапор та прапор національно-визвольної боротьби. Дана арка була встановлена за кошти депутатів міської ради Ігора Шалая та Олега Щербака.

Захід мав на меті вшанувати пам'ять наших земляків учасників АТО, які загинули в зоні проведення АТО під час виконання військового обов’язку.

У турнірі взяли участь 18 команд міста та району.

І місце – Ветеран «Ніжин»;

ІІ місце – «Сапер»;

ІІІ місце – САЗ МЧС.

Під час урочистого нагородження переможців та призерів турніру, одночасно було вручено цінні подарунків дітям загиблих воїнів АТО Ніжинщини, а саме від імені народного депутата України Олександра Кодоли Тамара Стратілат та депутат Київської міської ради Олександр Харченко вручили по ноутбуку. Громадська організація "Патріот" за зібрані благодійні кошти привітали діток мобільними телефонами, "розумними" годинниками та велосипедами.

17.09.2018