БУРне_літо_в_Ніжині

У дружній атмосфері, під сучасні ритми музики та танцю ГО «Лабораторія Ініціативної Молоді», працівники КЗ Ніжинський міський молодіжний центр, активна місцева молодь з числа Молодіжної ради Ніжинської міської ОТГ та Ліги старшокласників Ніжина, а також родини, в яких працювали волонтери БУР - «Будуємо Україну разом», підвели підсумки табору та офіційно закрили цьогорічний БУР у Ніжині.

15 червня у сквері Гоголя відбувся концерт, присвячений закриттю БУР табору в Ніжині та офіційно оголошено про запуск роботи КЗ Ніжинський міський молодіжний центр, в якому БУРівці та місцева молодь під керівництвом супер-майстра Романа Гичуна облаштували 2 кімнати – Відкритий офіс та Коворкінг.

За словами волонтерів: «БУР – то життя, а в Ніжині воно стало ще яскравішим.» І не даремно, адже кожен захід проведений в рамках молодіжного волонтерського БУР-табору особливий. Не виключенням був і Оpen-air, який організувала активна, креативна та енергійна Анастасія Гузь – член ГО «ЛІМ», депутатка Молодіжної ради. Було запрошено місцеву молодь, естрадно-гімнастичний колектив «Ефект», родини, в яких проводилися роботи, а яскравий музичний супровід забезпечив проект «Master DJ». Небайдужими залишилися і волонтери – вони з задоволенням за 2 години створили власний колектив і порадували усіх присутніх чудовими піснями, котрі співали протягом усього періоду табору всі його учасники. Концерт був настільки вдалим, що волонтери та організатори не хотіли розходитися і цей настрій підхопили брати Москаленки з проекту MDj, які організували в одну мить дискотеку та шоу мильних бульбашок для усіх бажаючих.

БУР – то любов, адже будуючи стіни помешкань, руйнуються мури між людьми.

За інформацією КЗ Ніжинський міський молодіжний центр

19.06.2019