Чергове засідання комісії по законності

31 жовтня 2016 року в малій залі Ніжинської міської ради відбулось чергове засідання постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності, правопорядку, антикорупційної політики, свободи слова та зв’язків з громадськістю. У засіданні взяли участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Миколайович Кушніренко, депутат міської ради Булигін Михайло Миколайович, .

На порядку денному було 15 питань і звернень. Зокрема розглянуто питання, щодо надання дозволу взяти на балансовий облік УЖКГ та будівництва 5 світлофорів, списання з балансу міста багатоквартирного будинку , що знаходиться за адресою: вул.. Шевченка, буд 89. Комісія ухвалила рішення: дозволити взяти на баланс засоби по регулюванню дорожного руху та зняти з балансу міста багатоквартирний будинок.

Обговорювалось звернення депутата міської ради Михайла Миколайовича Булигіна щодо перевірки діяльності товариства з обмеженою відповідальністю «Творець». Звернення викликало жваве обговорення.

Також відбулось слухання та обговорення листа від ТОВ «НіжинТеплоМережі» з проханням погашення боргу 9173 грн. за надання послуг по опаленню магазину «Квіти», що знаходиться по вул. Гоголя. Ухвалили: боргові зобов’язання покласти на майно набувача та переадресувати йому лист ТОВ «Ніжинтепломережі».

Відділ інформаційно-аналітиної роботи

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

01.11.2016