Чергове засідання виконавчого комітету

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету міської ради під керівництвом першого заступника міського голови Григорія Олійника. Затверджений порядок денний містив 22 проекти рішень і 4 питання у «Різному»:

1. Про організацію проведення громадських робіт у 2018 році.

2. Про видачу дублікатів свідоцтв про право власності на об’єкти нерухомого майна в м. Ніжині.

3. Про поповнення міського резерву матеріально-технічних ресурсів для запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

4. Про створення робочої групи з питань перевірки виконання перевізниками вимог умов договорів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на території м. Ніжина.

5. Про видалення зелених насаджень на території м. Ніжина.

6. Про виділення коштів на придбання ритуального вінка.

7. Про встановлення меморіальної дошки на будівлі за адресою: м. Ніжин, вул. Франка , буд. № 22.

8. Про доповнення додатків 1, 2, 4 до рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради від 31.08.2017 р. № 209 «Про затвердження списків учнів загальноосвітніх навчальних закладів на харчування за кошти міського бюджету у 2017-2018н.р.».

9. Про розгляд матеріалів комісії з питань захисту прав дитини.

10. Про розгляд матеріалів опікунської ради.

11. Про привітання дітей соціально-уразливих категорій з Новорічними та Різдвяними святами.

12. Про надання матеріальної допомоги.

13. Про затвердження акту комісії з підготовки до розгляду земельних спорів на території міста Ніжина ( вул. Бузкова).

14. Про затвердження акту комісії з підготовки до розгляду земельних спорів на території міста Ніжина (вул. Бондарська).

15. Про затвердження акту комісії з підготовки до розгляду земельних спорів на території міста Ніжина (вул. Михайла Драгоманова).

16. Про затвердження акту комісії з підготовки до розгляду земельних спорів на території міста Ніжина (вул. Франка).

17. Про затвердження акту комісії з підготовки до розгляду земельних спорів на території міста Ніжина (вул. Об’їжджа).

18. Про затвердження акту комісії з підготовки до розгляду земельних спорів на території міста Ніжина ( вул. Піонерська).

19. Про фінансування заходів міської цільової програми з виконання власних повноважень Ніжинської міської ради.

20. Про фінансування робіт з розширення мережі гучномовного оповіщення населення при загрозі та виникненні надзвичайних ситуацій.

21. Про відзначення Грамотою виконавчого комітету Ніжинської міської ради.

22. Про внесення змін у Додаток 5 до рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради від 31 серпня 2017 року № 206 «Про організацію та проведення на території громади міста Ніжина чергового призову на строкову військову службу громадян України у жовтні-листопаді 2017 року» та затвердження його в новій редакції.

23. Різне.

Розпочав засідання Григорій Миколайович з приємної місії – вручення Грамоти виконавчого комітету одному з членів виконкому Одосовського Михайла Івановича з приводу його ювілею.

Більшість проектів рішень мали технічний характер, тому були прийняті без обговорень. Викликав питання проект рішення Про видалення зелених насаджень на території м. Ніжина. Віталій Прокопенко, один з членів виконавчого комітету, зауважив, що деякі видалення дерев на території міста викликають питання активістів щодо доцільності їх спиляння. Григорій Миколайович пояснив, що з приводу видалення кожного дерева працює ціла комісія, яка виїздить на місце і вирішує доцільність його підрізки або спиляння. Після нетривалих обговорень було вирішено делегувати одного з членів виконкому до комісії з видалення зелених насаджень.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

01.12.2017