Чергове засідання виконавчого комітету

Сьогодні у малій залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради відбулося засідання виконавчого комітету під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігора Алєксєєнка. У засіданні взяли участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко, керівники структурних підроздів виконавчого комітету Ніжинської міської ради та ЗМІ. На порядку денному було 2 проекти рішень та 4 проекти рішення подані для розгляду у робочому порядку. Різне:

1.Про фінансування робіт з поточного ремонту протирадіаційного укриття 95774 загальноосвітньої школи №15.

2.Про надання дозволу на оформлення технічної документації на збудовані гаражі, перепланування, переобладнання у квартирах м.Ніжина.

3.Про відзначення з нагоди Дня працівників освіти.

4.Про розгляд матеріалів комісії з питань захисту прав дитини.

5.Про початок опалювального сезону 2019-2020р.р. у комунальному некомерційному підприємстві «Ніжинська центральна міська лікарня ім.Миколи Галицького», комунальному лікувально-профілактичному закладі «Ніжинський міський пологовий будинок», Ніжинському дитячому будинку-інтернаті.

6.Про організацію та проведення Днів Сталої Енергії в м.Ніжині.

Різне:

1.Про стан виконання доручення виконавчого комітету, щодо тарифів на теплову енергію, які встановлені для суб’єктів господарювання, що виробляють її на установках з використанням альтернативних джерел енергії.

Начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко доповів по проекту рішення «Про початок опалювального сезону 2019-2020р.р. у комунальному некомерційному підприємстві «Ніжинська центральна міська лікарня ім.Миколи Галицького», комунальному лікувально-профілактичному закладі «Ніжинський міський пологовий будинок», Ніжинському дитячому будинку-інтернаті». Враховуючи звернення керівників закладів та беручи до уваги фактичний стан температури зовнішнього повітря у місті Ніжині, а також температурний режим установ де перебувають хворі, новонароджені дітки та дітей інтернату(діти з обмеженими фізичними можливостями), а також специфіку даних закладів, необхідно розпочати опалювальний період 2019-2020р.р. Товариству з обмеженою відповідальністю «НіжинТеплоМережі» дозволити розпочати надання послуг з теплопостачання, Ніжинському відділенню Публічного акціонерного товариства «Чернігівгаз» та Ніжинському району електричних мереж Публічного акціонерного товариства енергетичної компанії «Чернігівобленерго» розпочати надання послуг з газопостачання та електропостачання для опалення: з 7 жовтня 2019 року у комунальному некомерційному підприємству «Ніжинська центральна міська лікарня ім. Миколи Галицького», комунальному лікувально-профілактичному закладі «Ніжинський міський пологовий будинок», Ніжинському дитячому будинку-інтернаті.

Всі подані проекти рішень на засідання виконавчого комітету були детально обговорені та прийняті.

начальник відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Анна Шведун

03.10.2019