Чергове засідання виконавчого комітету

15 червня відбулося засідання виконавчого комітету Ніжинської міської ради під головуванням міського голови Ніжина Олександра Кодоли. На порядок денний винесено 17 проектів рішень.
Члени виконавчого комітету розглядали питання Про засвідчення заяви щодо виїзду дитини за межі України в рамках діяльності творчих колективів міста Ніжина, Про видалення зелених насаджень на території м. Ніжина, Про переоформлення особових рахунків тощо.
Також в ході засідання керівники мистецьких позашкільних навчальних закладів Ніжина: Галина Тимошенко, директорка Ніжинської хореографічної школи та Ірина Разон, директорка Ніжинської музичної школи, передали кошти на ЗСУ.
«Заклади культури продовжують підтримувати Збройні Сили України та поєднують творчу діяльність з благодійністю», - наголосила Тетяна Бассак, начальник управління культури і туризму Ніжинської міської ради.
Галина Львівна зазначила, що учнівський і викладацький колектив Ніжинської хореографічної школи в ході творчої діяльності зібрав 33 тисячі гривень. А загальна сума благодійної допомоги хореографічної школи з моменту повномасштабної агресії складає понад 217 тис грн, й всі вони передані нашим бійцям.
Ірина Разон зауважила, що останній концерт, проведений у Ніжинській музичній школі зібрав 6 тисяч гривень та творчий колектив закладу не зупиниться на досягнутому й продовжить творчу діяльність на користь майбутньої перемоги!
З усіх питань порядку денного членами виконавчого комітету прийнято відповідні рішення
15.06.2023