Чергове засідання виконавчого комітету

Сьогодні у малій залі відбулось чергове засідання виконавчого комітету Ніжинської міської ради. На порядок денний було винесено два проекти рішень і «Різне».

Першим питанням порядку денного був проект рішення «Про відзначення почесною грамотою виконавчого комітету Ніжинської міської ради ». Проект підготовано на основі клопотання начальника управління культури і туризму Ніжинської міської ради Валерія Примаченка нагородити Почесною грамотою виконавчого комітету Ніжинської міської ради Голуба Сергія Олександровича, директора Ніжинської дитячої музичної школи, заслуженого працівника культури України, за високу професійну майстерність, невтомний творчий пошук, багаторічну сумлінну працю та з нагоди ювілею. Рішення прийняте одноголосно.

Також було прийняте рішення «Про розгляд матеріалів комісії з питань захисту прав дитини».

У «Різному» розглянуто питання «Про лист-клопотання щодо нагородження Почесною грамотою Чернігівської обласної державної адміністрації». Ухвалено направити на ім’я голови Чернігівської обласної державної адміністрації Валерія Куліча лист-клопотання щодо нагородження Почесною грамотою першого заступника міського голови з питань виконавчих органів влади Григорія Олійника за високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у справу реалізації державної політики у сфері захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.

Начальник управління культури і туризму Валерій Примаченко виніс на розгляд виконавчого комітету питання «Про дозвіл на проведення зимової зустрічі «Вертіївка збирає друзів» у міському Будинку культури». Міський голова Анатолій Лінник звернувся до членів виконавчого комітету з проханням надати дозвіл на проведення зустрічі, адже це надзвичайно теплий і душевний захід, який нікого з присутніх не залишить байдужими. В результаті обговорення рішення було прийняте одноголосно.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

19.01.2017