Чергове засідання виконкому

10 листопада відбулося чергове засідання виконавчого комітету, яке розпочалося з промови міського голови. Він привітав присутніх з визначною подією для нашого міста: Ніжин увійшов до семи міст, що перемогли у всеукраїнському конкурсі «7 чудес України», зазначив, що це новий старт, який дає можливість активно рухатись далі у напрямку популяризації міста, розширює нові кордони для покращення його іміджу.

Потім заслухали пояснення начальника абонентського відділу ПАТ «Чернігівобленерго» Ніжинського району Любов Подусенко з приводу нарахування оплати за спожиту електроенергію згідно зі зміною розрахункового періоду. Любов Іванівна пояснила, що дана ситуація склалася внаслідок перехідного періоду на нові терміни нарахування. Обговорили та ухвалили відповідне рішення.

У подальшому ході засідання розглянуто 8 проектів рішень:

1 Про надання дозволу управлінню житлово-комунального господарства та будівництва на виготовлення проектно-кошторисної документації для реконструкції вул. Шевченка з площею імені І.Франка.

2. Про видалення зелених насаджень на території м. Ніжина.

3. Про затвердження норм споживання житлово-комунальних послуг.

4. Про розміщення тимчасових споруд у м. Ніжині.

5. Про виконання бюджету міста Ніжина за 9 місяців 2016 року.

6.Про виконання бюджету міста Ніжина за 9 місяців 2016 року.

7. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради № 09 від 22.01.2016 « Про затвердження графіка з постачання гарячої води товариством з обмеженою відповідальністю «НіжиТеплоМережі»».

8. Про погодження заяви про наміри реконструкції існуючої автозаправної станції (АЗС) із розміщенням на ній автомобільного заправного пункту( АГЗП) за адресою вул. Прилуцька,170, м. Ніжин, Чернігівська обл.

Детально розглянуто проект рішення «Про внечення змін до рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради № 09 від 22.01.2016 «Про затвердження графіка постачання гарячої води товариством з обмеженою відповідальністю «НіжинТеплоМережі». Представник ТОВ «НіжинТеплоМережі» Школьний Володимир Петрович доповів про доцільність дотримання раніше прийнятого графіка терміном на один місяць за деяким виключенням.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій із громадськістювиконавчого комітету

Ніжинської міської ради

11.11.2016