Черговий автомобіль переданий ніжинським бійцям

  Сьогодні, 23 лютого, черговий автомобіль переданий ніжинським бійцям.  
Це вже 23-я автівка, яку влада міста передає нашим захисникам . Транспортний засіб придбали спільним коштом. До збору долучились родини захисників, працівники міськради, творча спільнота Ніжина, медичні працівники, міський голова Олександр Кодола та секретар міської ради Юрій Хоменко, підприємці, які входять до волонтерського об’єднання при Ніжинській міській раді. Окрім грошової участі члени волонтерського об’єднання Роман Курочкін та Володимир Оленченко долучилися до проведення повного технічного огляду. Завдяки цьому автомобіль в ідеальному технічному стані.

Дружини захисників, які безпосередньо брали участь у зборі коштів на авто, особисто подякували громаді міста за допомогу у придбанні та доставленні позашляховика, висловивши слова вдячності за активну позицію в підтримці обороноздатності держави!

Міський голова Олександр Кодола наголосив, що наближати перемогу – наш спільний обов’язок й по-дякував захисникам за героїзм та самовідданість

У свою чергу, бійці 163 батальйону, що отримали ключі від машини з рук міського голови, зазначили: «Такий подарунок допоможе рятувати життя побратимам та виконувати бойові завдання!»
23.02.2023