День Підприємництва у Ніжині

02 вересня 2016 року у стінах Ніжинської міської ради привітали підприємців з їх професійним святом. Офіційну частину свята вдало поєднали з яскравим концертом. Зі святом вітали студенти училища культури імені Марії Заньковецької, учасники дитячого зразкового ансамблю «Вікторія» та «Шанс» та інші культурні діячі міста.

Першим привітав підприємців міський голова Анатолій Лінник.

Він побажав бізнесменам процвітання їхньої справи, вдалого та успішного початку для кожного нового проекту. За внесок у розвиток міста подяками виконавчого комітету Ніжинської міської ради були нагороджені найвидатніші професіонали своєї справи.

Але у День підприємця подяки та подарунки отримали не лише майстри своєї справи, але і вчителі, які успішно готували своїх учнів до олімпіад по економіці. Поза увагою не залишилися і переможці таких змагань. Вони отримали подяки та солодкі подарунки.

До щирих привітань приєдналася і помічник народного депутата Олександра Кодоли Тамара Стратілат. Від імені народного депутата за активну громадську позицію, вагомий особистий внесок у розвиток підприємництва, участь у розбудові Ніжина та з нагоди Дня Підприємництва подяки отримали одні з кращих професіоналів підприємницької справи міста.

Свято довершилося загальною фотографією на згадку.

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

05.09.2016