День захисників і захисниць України

4 жовтня українці відзначають День захисників і захисниць України, День козацтва, Покрови Пресвятої Богородиці та річницю створення Української повстанської армії.
Владика Євстратій Зоря разом з ніжинським духовенством провели молебень за героями, котрі загинули в боях за незалежність нашої країни.
Міський голова Олександр Кодола разом з військовими, священнослужителями, родинами загиблих воїнів до підніжжя пам'ятника «Борцям за Незалежність» поклали квіти та вшанували хвилиною мовчання захисників України у російсько-українській війні.
В урочистій обстановці від усієї Ніжинської громади очільник міста вручив найвищі відзнаки м.Ніжина – нагрудний знак «За мужність і героїзм» нашим захисникам, які боронять кордони нашої Держави.
За мужність та зразкове виконання службових обов’язкове під час захисту державного суверенітету, територіальної цілісності країни та з нагоди Дня захисників і захисниць України.
«Ми вдячні нашим захисникам за нашу державу, за незалежність нашої України. А Покрова Пресвятої Богородиці нехай оберігає кожного нашого захисника», - наголосив міський голова Олександр Кодола.
Слава нашим героям-захисникам! Слава Україні!
Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю
14.10.2022