До маленьких артистів та футболістів завітав Святий Миколай

Святий Миколай є найбільшим прикладом милосердя та доброти. В цей день кожен з нас, згадуючи дитинство, сподівається на якесь маленьке диво, здійснення заповітної мрії, котра під силу лише Чудотворцю. Традиційно, щороку, Покровська парафія Ніжина до свята готує багато подарунків, які потім отримують дітки.

19 грудня на запрошення настоятеля Покровської парафії в Ніжині протоієрея Михаїла Якубіва архієрей Євстратій (Зоря) відвідав з візитом своє друге кафедральне місто.

Цього дня, міський голова Анатолій Лінник, Владика Євстратій (Зоря) та протоієрей Михаїл Якубів вітали маленьких ніжинців. Відвідавши святковий концерт учнів мистецької школи при КВНЗ «Ніжинський коледж культури і мистецтв імені Марії Заньковецької», гості привітали дітей та їх батьків з прийдешніми новорічно-різдвяними святами та днем Святого Миколая. Вони побажали діткам здоров’я і успіхів у навчанні, щоб не тільки цього дня, але і постійно збувались їхні найзаповітніші мрії, дорослим – радості від своїх малюків, а усім – миру у домівках та країні. Після яскравих виступів маленьких артистів всім дітям у залі Анатолій Лінник, Владика Євстратій, протоієрей Михаїл Якубів та святий Миколай подарували солодощі.

Із вітальними словами до вихованців Ніжинської дитячої юнацької спортивної школи звернулись Владика Євстратій, протоієрей Михаїл Якубів, міський голова Анатолій Лінник, секретар міської ради Валерій Салогуб, начальник управління освіти Станіслав Крапив'янський, голова Федерації футболу міста Ніжина Володимир Мамедов та депутати Ніжинської міської ради. Юним спортсменам гості подарували футбольну атрибутику, спортивні костюми та солодощі.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю,

Катерина Симоненко

20.12.2019