До Ніжина з робочим візитом завітав голова Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус

28 квітня до Ніжина в рамках робочого візиту приїхав голова Чернігівської військової адміністрації В’ячеслав Чаус. Це перший його візит у місто з початку повномасштабного вторгнення.

Разом з міським головою Ніжина Олександром Кодолою оглянули пункт прийому державної гуманітарної допомоги. У рамках державної програми Чернігівська область отримала гуманітарну допомогу, яка передбачається кожному мешканцю громади. Керівники особисто перевірили, як відбувається розвантаження допомоги та її розподілення між пунктами видачі.

В’ячеслав Чаус зазначив, ця державна підтримка – це потужна допомога Чернігівській громаді від Рівненщини та Дніпропетровщини. Він також подякував міському голові Олександру Кодолі за те, що проявив себе достойно як керівник у ці нелегкі часи для всієї України. Ніжинська громада працювала злагоджено, як єдиний організм та була надійним форпостом протягом двох місяців активних бойових дій.

Міський голова Олександр Кодола наголосив на низці важливих питань життєдіяльності міста, окреслив проблемні аспекти роботи та визначив ряд пріоритетних завдань.

Керівники також поспілкувалися з військовими, які показали наслідки військових дій та бомбардувань жилого кварталу ворогами та відвідали місця, де ворожа армія намагалася потрапити на територію Ніжина! Але Ніжин вистояв, адже Ніжин – незламний, Ніжин – це Україна!

 

 

28.04.2022