До Ніжинської лікарні завітали представники Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ)

Цього року в Ніжинській центральній міській лікарні, а точніше у приміщенні колишньої дитячої поліклініки, буде облаштовано приймальну зону поліклінічного відділення та кол-центр із сучасним обладнанням. Його оператори працюватимуть з пацієнтами для спрощення і розширення доступу до медичних послуг.
Ще у 2023 році на території Ніжинської ЦМЛ розпочалися ремонтні роботи з облаштування кол-центру з сучасним обладнанням.
Проєкт реновації закладу охорони здоров’я з організацією кол-центру повністю фінансується Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) у межах проєкту GIZ Ukraine «Спеціальна програма підтримки України/ EU4ResilientRegions».
У приміщенні колишньої дитячої поліклініки провели такі роботи:
перепланування першого поверху будівлі лікарні;
створення простору для влаштування кол-центру;
створення простору для влаштування кімнати матері та дитини;
перепланування зон рецепції та очікування;
забезпечення безбар’єрного доступу до усіх послуг на першому поверсі;
облаштування санвузла для маломобільних груп населення;
оздоблення стін, підлоги та стелі в приймальній зоні поліклінічного відділення.
Сьогодні, 12 березня, до Ніжинської лікарні з робочим візитом завітали представники GIZ та перевірили якість виконаних робіт. Поспілкувавшись з першим заступником міського голови Федором Вовченком, вони запевнили, що до літа всі приміщення будуть вмебльовані та приймальна зона поліклінічного відділення з кол-цетром розпочнуть свою роботу.
Нагадаємо, що оператори кол-центру працюватимуть з пацієнтами для спрощення і розширення доступу до медичних послуг. Вони надаватимуть інформацію про розклад роботи лікарів, діагностичні процедури та правила підготовки до них, що безпосередньо впливає на якість медичних послуг.
Це комплексний і принципово новий рівень обслуговування пацієнтів, які зможуть користуватися зручними каналами зв’язку.
Загальна вартість робіт склала 3,8 млн грн
13.03.2024