До уваги споживачів теплової енергії, послуг з постачання теплової енергії та постачання гарячої води, а саме для категорії «Інші споживачі»!


10 листопада 2021 року прийнята постанова Кабінету Міністрів України №1209 «Деякі питання нарахування (визначення) плати за теплову енергію, послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води у зв’язку із зміною ціни природного газу».

Відповідно до зазначеної постанови, починаючи із нарахувань за жовтень 2021 року, теплопостачальна організація у зв’язку із щомісячною зміною ціни природного газу, про прийняте рішення щодо зміни розміру нарахувань за теплову енергію, послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води споживачам( крім населення, бюджетних установ, релігійних організацій)  інформує шляхом розміщення на офіційному веб-сайті органу місцевого самоврядування та/або на власному веб-сайті інформаційного повідомлення з наведенням відповідних обґрунтувань.

Детальніше з постановою можна ознайомитися за посиланням:  https://www.kmu.gov.ua/npas/deyaki-pitannya-narahuvannya-viznachennya-plati-s1209-101121

29.11.2021