Допомога ЗСУ – пріоритет діяльності міської влади у Ніжині

В умовах повномасштабної війни РФ проти України міська влада у Ніжині продовжує свою активну діяльність.
Головними напрямами діяльності сьогодні залишається допомога Збройним силам України, підрозділам територіальної оборони, а також забезпечення захисту міста, безпеки громади та держави.
Сьогодні 06 жовтня рішенням виконавчого комітету було виділено кошти, на загальну суму майже пів мільйона гривень, на придбання двох автомобілів для потреб ЗСУ, а саме для військовослужбовців ніжинської ВЧ, які захищають кордони держави в Сумській області та Добровольчого формування Ніжинської територіальної громади.
Крім того, для забезпечення правопорядку на території громади для потреб працівників ніжинської поліції також було виділено 700 тис грн для придбання службового авто. Загальна підтримка правоохоронних органів Ніжина з боку міської влади цьогоріч сягає 1 млн 300 тис грн. До слова минулого року ця сума не перевищувала 100 тис грн.
Для закупівлі зимового одягу для військових підрозділів територіальної оборони нашого міста з міського бюджету також сьогоднішнім рішенням виконкому виділено 1 млн 500 тис грн. Ще 500 тис грн для пошиття та придбання зимового одягу буде надано підприємством «ЛАКС», частину коштів буде виділено з обласного бюджету. Також для потреб тероборони Ніжина було виділено кошти на придбання будматеріалів у сумі 142 тис грн. На прохання наших захисників також буде придбано потужний комп’ютер.
«Сьогодні кожен з нас продовжує працювати на перемогу України. Міська влада підтримує наших військових на фронті, а також тих, хто забезпечує безпеку та правопорядок у Ніжині. Ми розуміємо, що лише спільними зусиллями можливо наблизити перемогу України. Дякую всім, хто допомагає нашим захисникам», – зазначив міський голова Олександр Кодола.
Наразі міською владою було передано вже п’ятнадцять автомобілів нашим захисникам, один наразі готується до відправлення на передову, ще два буде придбано та передано найближчим часом.
Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю
06.10.2022