Дорога ніжинська громадо!

Прийміть найщиріші вітання зі світлим святом Воскресіння Христового. Хай добро, мир, щастя та здоров’я ніколи не покидають вас, а злагода та достаток назавжди оселяться в ваших родинах.

Великдень завжди був перемогою віри над безнадією, спасінням над безвихіддю, добром над злом і торжеством життя над смертю.

Своїм воскресінням Христос довів, що найбільші труднощі, які випадають на долю кожного з нас можна перемогти. Цю істину особливо важливо пам'ятати зараз, у часи важких випробувань.

На жаль, цього року через пандемію, яка охопила весь світ, ми не зможемо зібратись своїми родинами для святкування Великодня, не зможемо зустрітись із друзями, яких давно не бачили. Але, при необхідності тримати соціальну дистанцію, ми всі як один, повинні стати єдиною родиною та об’єднати всі наші зусилля, щоб не допустити поширення коронавірусної інфекції. Головне сьогодні – наша моральна єдність та взаємна підтримка.

І найвагоміше, що в нинішній час може зробити кожен із нас – це протягом усіх Пасхальних свят залишатись удома, не ходити в гості та зайвий раз не виходити на вулицю. Не переймайтесь через те, що цьогорічне святкування Воскресіння Христового доведеться провести ізольовано від решти світу, а службу Божу дивитись онлайн. Адже такі обмежувальні заходи дадуть можливість усім нам зустріти Великдень ще не один десяток разів.

У всіх нас є справжня надія на перемогу життя над смертю. І, повірте, війна з підступною інфекцією обов’язково закінчиться, бо Господь ніколи не покине нас.

Вітаємо всіх із Воскресінням Христовим – ХРИСТОС ВОСКРЕС!

Із найкращими побажаннями,

міський голова Анатолій Лінник

і секретар Ніжинської міської

ради Валерій Салогуб

19.04.2020