Дорогі ніжинці та гості нашого міста!

21 листопада ми разом з усією країною відзначаємо день Гідності та Свободи, який увібрав у себе доленосні події новітньої історії України. Цього дня, з різницею у дев’ять років, розпочалися дві доленосні для сучасної України події: Помаранчева революція 2004 р. та революція Гідності 2013 р.. Народ України вийшов на вулиці, аби назавжди змінити своє життя.

В цей день ми віддаємо шану громадянському подвигу, патріотизму і мужності співвітчизників, їх відданості, справедливості, утвердження демократичних цінностей, які виступили на захист прав і свобод людини та європейського майбутнього України.

Герої не вмирають до того часу, поки жива людська пам'ять!

Низько вклоняюся героям Небесної сотні, адже їх подвиг є неоціненним для України. Сьогодні кожен українець повинен згадати про загиблих патріотів. Адже пам’ять про героїв житиме вічно!

Велика шана і повага українському народу за мужність, патріотизм, стійкість і незламність! Щира вдячність ніжинцям, які одні із перших пішли відстоювати перемогу революції Гідності та сьогодні мужньо боронять рідну землю.

Бажаю мирного неба над головою, єдності, благополуччя і добробуту вам та вашим родинам, непохитної віри, що ми зуміємо зробити все, як єдиний великий український народ!

Хай береже Господь нас і Україну!

Слава Україні! Слава героям!

З повагою,

міський голова Олександр Кодола

19.11.2020