Дорогі студенти!

Вітаємо вас з Міжнародним днем студента!

Ніжин — місто студентів! Саме ви творите життя нашого міста: ваші ідеї та їх реалізація — те, що робить наше життя різнобарвним та сучасним. Хоч і випало сучасному молодому поколінню жити в непростий період, коли наша держава пробуджується та міцніє, але ми впевнені, що саме вам належить стати опорою на шляху її розквіту. Хочеться відміти велику кількість студентів, які небайдужі до життя Ніжинської громади, які беруть участь у різноманітних проектах на користь громади, залучають гранти, долучаються до прийняття управлінських рішень. А також велика вдячність нашим стипендіатам та обдарованій студентській молоді міста, яка примножує здобутки та прославляє наше місто на міжнародний рівень.

У Ніжині функціонують Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя, Ніжинський агротехнічний інститут, медичний коледж та Ніжинський коледж культури і мистецтва ім. Марії Заньковецької. Саме у цих установах формуються фахівці, які згодом своєю працею презентують наше місто не лише у Ніжині, а й за межами України.

Дякуємо вам за вашу сміливість, відвагу, новаторські ідеї, соціальну активність, оптимізм та палке бажання долучитися до розбудови власної держави, надихаючи інших і виступаючи прикладом для майбутніх поколінь.

Будьте впевнені в своїх силах, ефективно використовуйте кожну можливість, яку дарує вам доля, і не втрачайте дух свободи! Миру вам, сил, натхнення, віри в краще майбутнє і хай здобуті вами знання та вміння стануть запорукою ycпiшного вашого майбутнього.

З повагою,

міський голова Анатолій Лінник,

секретар міської ради Валерій Салогуб

15.11.2019