Двадцять третя позачергова сесія Ніжинської міської ради

5 серпня міський голова Олександр Кодола провів пленарне засідання позачергової двадцять третьої сесії VIIІ скликання Ніжинської ради.
У засіданні взяли участь 27 депутатів міської ради, секретар Юрій Хоменко, заступник міського голови Сергій Смага, радниця Ольга Орел та керівники управлінь та відділів.

На початку засідання від імені Ніжинської громади та депутатського корпусу міський голова Ніжина Олександр Кодола привітав військову частину А3160 та її керівника Миколу Кушніра з восьмою річницею з дня заснування.
«Для нас це не просто захисники, це герої, які дали відсіч ворогу ще 25 лютого і тим самим захистили Ніжин від окупантів», - зазначив Олександр Михайлович. Присутні в сесійній залі підтримали оплесками слова міського голови.

На порядок денний позачергової сесії було винесено 1 проект рішення, а саме про передачу майна військовим.
З початку повномасштабної агресії рф громада Ніжина постійно допомагала військовим виділяючи кошти, як з міського бюджету так і за рахунок благодійних коштів. Починаючи з гуманітарної допомоги, квадрокоптерів, приладів нічного бачення й закінчуючи автотранспортом.
Наразі до Ніжинської міської ради надійшло звернення від одного з ніжинських батальйонів стосовно потреби у автомобілі-позашляховику типу пікап для прикріплення кулемету, квадрокоптері, двох бензинових генераторах, тепловізорах, біноклях, цифрових радіостанціях, планшетах та ін.
Все це оснащення наразі придбане за кошти бюджету.

Депутати підтримали проект рішення про передачу придбаного майна військовим.
Олександр Кодола наголосив: «Хочу подякувати кожному ніжинцю, кожному платнику податків, тим, хто допомагає Збройним силам та захисника наближати перемогу!».

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю
05.08.2022