Експерти FORBIZ в місті Ніжині

27 вересня у виконавчому комітеті Ніжинської міської ради відбулася зустріч міського голови Анатолія Лінника, посадовців та представників бізнесу з експертами проекту FORBIZ на чолі з старшим консультантом з питань політики розвитку МСП Ольгою Красовською, Юрієм Вдовенко, іспанським експертом з питань розвитку інфраструктури Альбертом Гомезом.

Наразі у місті розпочався етап реалізації напрацьованого документу, в межах якого буде реалізовано три пріоритети, які були визначені робочою групою. Один з таких пріоритетів є оцінка діючої інфраструктури підтримки бізнесу та напрацювання рекомендацій з її вдосконалення та впровадження на рівні міста.

Проводено зустрічі з основними стейкхолдерами з метою обговорення проблемних питань розвитку бізнесу та створення сприятливого бізнес - середовища, ефективної інфраструктури підтримки МСП.

Делегація відвідала об’єкти інфраструктури підтримки бізнесу в місті Ніжині: Центр зайнятості, Центр надання адміністративних послуг, КП «Фонд підтримки підприємництва».

Наразі експертна група проекту вивчає думку підприємців Чернігівської області щодо інфраструктури підтримки бізнесу шляхом он–лайн опитування.

Запрошуємо підприємців нашого міста приділити 5-10 хвилин свого часу для оцінки стану підтримки бізнесу та визначитися з необхідними послугами для успішного його створення й розвитку бізнесу.

Опитування підприємців Чернігівської області щодо інфраструктури підтримки бізнесу:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfRi3Bmh78zraqIERxmixwykFg1v8iF45oY1uyH1FvhmqyBYw/viewform

Відділ економіки

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

27.09.2018