Футбольний уікенд

За підтримки Федерації футболу та відділу з питань фізичної культури та спорту 17 вересня у Ніжині на стадіоні «Спартак» відбувся футбольний уікенд. Розпочався він з кубку міста з вуличного футболу серед дітлахів. Потім відбулося урочисте відкриття центру пляжних видів спорту, та вперше в історії міста «Відкритий кубок з пляжного футболу» серед чоловічих команд. На заході були присутні міський голова Лінник Анатолій Валерійович, перший заступник міського голови Олійник Григорій Миколайович, депутати Ніжинської міської ради, представники засобів масової інформації та багаточисельні вболівальникі. З вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Анатолій Лінник, побажав командам перемоги та чудового настрою. А також нагородив грамотами за вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту у місті Ніжині, за допомогу у будівництві Центру пляжних видів спорту, та з нагоди дня фізичної культури і спорту України Кушніренка Анатолія Миколайовича та Кормана Владислава Адольфовича.

Користуючись нагодою, начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Павло Глушко наголосив: «У нас найспортивніший міський голова в Україні», привітав Анатолія Лінника зі святом та подарував стелу Перемоги. Розпочався турнір з певної традиції - міський голова зробив перший удар по воротах. Впродовж гри команди продемонстрували незабутню гру, яка тримала в напрузі вболівальників команд, змусивши тремтіти суперників від створених моментів.

Також на стадіоні «Спартак» відбувся чемпіонат України з футболу серед юнаків ДЮСШ м. Ніжина та футбольним клубом «Діназ» м. Вишгород. Потому - чемпіонат області серед ветеранів: «Ветеран» Ніжин – «Десна» Чернігів. Оборона, наступ, достатньо точні передачі, синхронізація всіх гравців між собою та сильний командний дух – такі асоціації викликала гра футбольних команд. Долоні вболівальників не втомлювалися аплодувати гравцям.

В програмі цього заходу також були змагання з футболу серед шкіл №3, 9, 10, 15 та команди «Барса». За підсумками I місце здобула ЗОШ №10, II місце – ЗОШ №15, III місце – команда «Барса», IV місце – ЗОШ №3, V місце – ЗОШ №9. Оргкомітет змагань визнав кращих гравців в кожній команді. Ними стали: Філозоф Миколай, Чуйко Артем, Харицький Іван, Колесник Ян та Кузьменко Андрій.

">

">

"> ">

">

">

">

">

Відділ інформаційно-аналітичної

роботи та комунікацій з громадськістю

17.09.2017