Головні питання виконкому: про придбання квартири, про призначення 8 стипендій, про підвищення мобільності надання соціальних послуг

15 липня міський голова Олександр Кодола провів чергове засідання виконавчого комітету.

З метою виконання «Міської програми забезпечення службовим житлом лікарів на 2020 - 2021 роки» прийняли рішення «Про придбання квартири для забезпечення службовим житлом лікарів КНП « Ніжинський міський пологовий будинок » Ніжинської міської ради Чернігівської області на 2020-2021 роки».

За рахунок коштів міського бюджету буде придбано, в безготівковій формі, трикімнатну житлову квартиру у будинку № 44 по вул. Космонавтів в м.Ніжині загальною площею 64,5 кв.м. для забезпечення службовим житлом лікарів КНП «Ніжинський міський пологовий будинок». На даний час, якому саме лікарю буде виділено дане житло не визначено.

Відповідно до рішення «Про затвердження кандидатур на отримання стипендій обдарованою учнівською та студентською молоддю Ніжинської міської територіальної громади на ІI півріччя 2021 року» призначити 8 стипендій талановитій студентській та учнівській молоді Ніжинської міської територіальної громади на IІ півріччя 2021 року у розмірі по 1500 грн для студентів та по 1000 тис.грн. для учнів.

З метою надання співфінансування грантовим проектам, а саме проекту «Підвищення мобільності надання соціальних послуг» (Програма «DOBRE)» та «Діалог минулого заради майбутнього (British council) прийняли рішення «Про виготовлення брендованої промоційної продукції». А саме для соціальних працівників будуть виготовлені 70 брендованих захисних шоломів з механізмом регулювання ZELART SK-5611 та 70 брендованих промоційних накидок з флікерними елементами «Ніжин – завжди різний».  

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

15.07.2021