ІЗ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ: ПРО ПІДТРИМКУ ЗАХИСНИКІВ, ЗАХИСТ ПРАВ ДІТЕЙ, СОЦІАЛЬНУ ДОПОМОГУ НАСЕЛЕННЮ ТА ЗАХОДИ ІЗ БЕЗПЕКИ ГРОМАДИ

З метою підтримки військових формувань, що забезпечують безпеку нашої громади та країни в цілому, було ухвалено рішення про виділення додаткових коштів для придбання необхідного військового обладнання та забезпечення військовослужбовців матеріально-технічними ресурсами.
На жаль, у сучасному світі існують ризики виникнення ситуацій, які можуть загрожувати безпеці наших громадян. Тому виконком вчергове виділив кошти для проведення заходів з облаштування та удосконалення систем укриттів цивільного захисту, щоб максимально забезпечити безпеку та комфорт у разі виникнення потреби.
Ці рішення є важливим кроком у напрямку забезпечення стабільності та безпеки нашого міста.
З метою поліпшення процедур та забезпечення належного захисту прав осіб з інвалідністю та осіб, які потребують постійного догляду, виконком ухвалив рішення щодо внесення змін до Положення про порядок складання Акта встановлення факту здійснення догляду за особою з інвалідністю І чи ІІ групи та особою, яка потребує постійного догляду, для перетину державного кордону громадянами України.
Під час засідання було обговорено питання стосовно доповнення списків учнів закладів загальної середньої освіти, які мають право на харчування за кошти бюджету Ніжинської територіальної громади протягом 2023-2024 навчального року.
На сьогоднішньому засіданні виконкому було розглянуто питання стосовно встановлення тарифу на теплову енергію, яка виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії ТОВ «Чернігівська теплопостачальна компанія».
Члени виконкому погодили створення конкурсного комітету для розгляду конкурсних пропозицій та прийняття рішення про визначення переможця конкурсу на автобусному маршруті загального користування, а також внесення змін в організацію дорожнього руху по вулиці Прилуцька.
З усіх питань порядку денного ухвалено відповідні рішення.
Працюємо далі!
22.02.2024