Керівництво Ніжинської громади продовжує зміцнювати міжнародні зв'язки

Перший заступник міського голови Федір Вовченко взяв участь у складі української делегації на саміті «Світ для України».
У форумі муніципального партнерства ЄС - Україна, що співфінансувався Американською агенцією з міжнародного розвитку USAID - US Agency for International Development та Швецькою Асоціацією місцевих та регіональних влад SKL International.org.ua в рамках проєкту Cities4Cities United for Ukraine у партнерстві з City Institute/Інститут міста та містом Sindelfingen, Germany взяли участь голови та представники громад та міст України, Польщі та Німеччини.
Метою заходу є налагодження співпраці між містами цих країн, встановлення побратимських відносин і спільна участь у міжнародних програмах для залучення грошей на відбудову України.
Німецькі і польські колеги ділилися досвідом реформ і надання якісних послуг у своїх муніципалітетах.
Федору Вовченко вдалося перевести перемовини з членом правління мережі молодих мерів Німеччини Мартіном Ассмутом та заручитися пошуком міст-побратимів з метою створення та реалізації спільних європейських проектів та залучення інвестицій в нашу громаду.
Адже після Перемоги наше головне завдання відновлення та відбудова як Ніжина так і всієї України!
Дякуємо за досвід, разом до Перемоги!
Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю
30.01.2023