Керівник Вікторія Вишнева та колектив ЗАТ "Вікторія" вдячні за підтримку міському голові Олександру Кодолі та депутатам Ніжинської міської ради

Шановні Олександре Михайловичу Кодоло та депутати Ніжинської міської ради!

Знаємо, що Ви завжди підтримуєте юних ніжинців, а особливо талановитих, які високо несуть честь міста в Україні та за кордоном.

Ваша увага до потреб підростаючого покоління здобула для Вас заслужену повагу.

ЗАТ «Вікторія» є неодноразовим переможцем міжнародних та всеукраїнських конкурсів і фестивалів, володарем гран прі, учасником міжнародних мистецько-творчих проектів, заходів, що відбуваються в Україні, в Чернігівській області, Ніжині. За 24 роки свого існування колектив здійснив десятки успішних міжнародних творчих поїздок до Італії, Греції, Туреччини, Сербії, Болгарії, Чорногорії, Польщі, Македонії, Білорусі, Молдови та інших країн.

В цьому році колектив запросили на фестиваль до Чорногорії. Зважаючи на Ваше небайдуже ставлення до юних талановитих ніжинців, патріотів рідної землі звернулися до Вас із проханням допомогти фінансово. Ви, як міський голова м. Ніжина, та депутати Ніжинської міської ради не залишили наше звернення без уваги. У Вас ми знайшли розуміння, підтримку та допомогу. Тож учасники ЗАТ «Вікторія», батьки вихованців та керівник колективу Вишнева В.М. висловлюємо щиру подяку міському голові м. Ніжина Кодолі Олександру Михайловичу та депутатам Ніжинської міської ради.

Підтримка юних ніжинців, інвестиції в підростаюче покоління – це інвестиції в майбутнє міста та України. Тож творимо майбутнє Ніжина разом!

10.06.2021