Керівники комунальних підприємств звітували про фінансово-господарську діяльність за І квартал 2019 року

05 червня у малій залі виконавчого комітету відбулось заслуховування звітів керівників комунальних підприємств міста по результатам діяльності І кварталу 2019 року за участі міського голови Анатолія Лінника, секретаря міської ради Валерія Салогуба, першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорія Олійника, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія Дзюби та радника міського голови Сергія Осадчого.

Сьогодні заслухали звіти за І квартал: КП «Ніжинське управління водопровідно-каналізаційного господарства, КП «Виробниче управління комунального господарства», КП «Служба Єдиного Замовника», КП «Керуюча компанія «Північна», ДКП «Комунальний ринок», КТВП «Школяр», КП «Оренда комунального майна», ТРК «Ніжинське телебачення», КП «Міський фонд підтримки підприємництва», КП «Відділ архітектурно- технічного планування та проектування», КП «Госпрозрахунковий відділ капітального будівництва».

Значна увага була приділена питанням системної та прогнозованої роботи комунальних служб міста, забезпечення високої якості та надійності надаваних послуг населенню. Йшлося, зокрема, про фінансово-економічний стан підприємств, акцентували увагу на проблемних питаннях, які не вдалося вирішити за І квартал, а також планували роботу на наступний період.

Незважаючи на показники, які були надані керівниками комунальнальних підприємств, всі мають стійке фінансове положення. У своїй діяльності ефективно використовують власні кошти, виконують всі обов’язкові критерії, своєчасно розраховується з фондами, працівниками та постачальниками.

Під час заслуховування керівників комунальних підприємств міський голова Анатолій Лінник наголосив, що потрібно організовувати роботу підприємств таким чином, щоб громадяни отримували якісні послуги і не допускати випадків шахрайства зі сторони інших комерційних організацій. Звернув увагу на те, що потрібно проводити роз’яснювальну роботу серед населення і попереджати їх про всі ймовірні ризики. «Ми з вами несемо відповідальність за кожен будинок, за кожну людину» - підкреслив Анатолій Валерійович.

Після заслуховувань міським головою Анатолієм Лінником надано доручення керівникам комунальних підприємств з конкретними термінами їх виконання.

Із звітами підприємств можливо ознайомитися за посиланням: http://www.nizhynrada.gov.ua/article/704/komunaln-pdprimstva.html

Начальник сектора взаємодії із засобами

масової інформації (прес-центр)

відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Ольга Гук

05.06.2019