Клієнти «Чернігівгаз Збуту» можуть самостійно завантажити заяву-приєднання до договору постачання газу

Сервіс «Особистий кабінет» доповнився новою корисною опцією. Відтепер користувачі таких кабінетів в Чернігівській області можуть вдома завантажити і роздрукувати заяву-приєднання до умов договору постачання природного газу.

В січні 2016 року всі споживачі чернігівського регіону отримали поштою заяви-приєднання до договору постачання природного газу від постачальника газу зі спеціальними обов`язками ТОВ «Чернігівгаз Збут». Це є однією з вимог нового законодавства на ринку природного газу. Якщо з якихось причин документ не надійшов, споживач тепер має змогу завантажити заяву зі свого «Особистого кабінету».

Для того, щоби скористатися цією функцією, необхідно зареєструватись на сайті 104. ua в «Особистому кабінеті». Після реєстрації достатньо увійти до «Особистого кабінету» та натиснути кнопку «Заява-приєднання до договору постачання» для завантаження документу. Кнопка розташована праворуч у розділах «Мої дані» та «Книга споживача». Нижче - роз`яснення як приєднатися до договору.

В 1 пункті заяви достатньо зазначити лише вид об`єкта, інші дані внесені автоматично. Далі - поставити підписи в декількох місцях і дату заповнення заяви. Детальніше читайте на сайті ТОВ «Чернігівгаз Збут» у розділі Як укласти договір.

Нагадаємо, що після набуття чинності нормативних актів, які реалізують вимоги Закону України «Про ринок природного газу», а саме Правил постачання природного газу, поставка газу клієнтам здійснюється на підставі договору укладеного між постачальником газу та споживачем. Договір є публічним та не потребує підписів обох сторін. Підтвердженням згоди клієнта щодо приєднання до умов договору є підписана побутовим споживачем і повернена на адресу постачальника заява-приєднання.

Зміст заяви-приєднання відповідає затвердженій законодавством типовій формі. Тож у разі відсутності зауважень до персоніфікованих даних і змісту документу, його потрібно заповнити і повернути будь-яким зручним способом постачальнику. Споживач може надіслати заяву поштою, віддати контролеру під час зняття контрольних показань лічильника, або принести нарочним і опустити в скриньку.

У разі виникнення додаткових запитань звертайтеся до операторів Контакт-центру за номерами (0462) 61 62 04 або (0462) 61 63 04. Консультацію можна також отримати безпосередньо через «Особистий кабінет».

Якщо ви не маєте Кабінету на сайті 104. ua , зареєструватися доволі просто. Як це зробити читайте за посиланням.

Довідка:

Основною сферою діяльності ТОВ «Чернігівгаз Збут» є постачання природного газу. Компанія законодавчо визначена постачальником газу зі спеціальними обов`язками всім побутовим споживачам на території Чернігівської області.

Нашими клієнтами є близько 350 тисяч сімей, 1162 підприємства промисловості та компобуту, 541 бюджетна установа та 71 релігійна організація. З них найкрупніші - ТОВ Агрофірма «Обрій LTD », ПАТ «ЧеЗаРа», ПрАТ «Чернігівський автозавод», ПАТ «Лосинівський маслосирзавод», ТОВ «Праця Стольне».

11.02.2016

Попредня новина:

Солодка мить

Наступна новина:

Перейменування вулиць