Комунальна нарада

Відбулася комунальна нарада під головуванням першого заступника міського голови Федора Вовченка. На порядку денному були розглянуті основні питання життєзабезпечення громади. Серед найважливіших тем обговорення - підготовка до опалювального сезону та боротьба зі стихійними сміттєзвалищами.

Одним з головних питань наради була підготовка до опалювального сезону. На сьогоднішній день середня готовність об’єктів становить близько 50 відсотків. Проте, за словами Федора Вовченка, робота у цьому напрямку йде активно, і всі необхідні заходи будуть вжиті вчасно.
На нараді також обговорювалося питання стихійних сміттєзвалищ та способів боротьби з ними. Було прийнято рішення посилити рейди муніципальної варти з метою виявлення та покарання правопорушників. Крім того, було запропоновано встановити камери відеонагляду у місцях, де найчастіше з’являються стихійні сміттєві купи.

Ще одне питання, яке хвилює кожного мешканця громади, - графіки відключення енергопостачання. Як відомо, затверджені НЕК «Укренерго» графіки не можуть бути змінені місцевими органами самоврядування. Представники ЖЕКів відмовляються відключати електроенергію вручну, оскільки вважають такі дії протиправними. Було вирішено продовжити діалог з мешканцями для зниження соціальної напруги та пошуку компромісних рішень.

Підсумовуючи нараду, Федір Вовченко зазначив важливість координації дій між усіма структурами для забезпечення стабільної життєдіяльності громади.
Статистика и объявления
Все реакции:
18Вы, КП ВУКГ и ещё 16

25.07.2024