КП "ВУКГ" відзначило 100-річчя з часу його заснування

Комунальні блага давно стали настільки звичними, що ніхто вже особливо і не замислюється над тим, скільки зусиль варто докласти для їх стабільності. Без праці комунальних працівників не можливе функціонування сучасного міста. Саме завдяки самовідданій роботі працівників комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства», їхнім працьовитим рукам та професіоналізму, кожного ранку ми бачимо наше місто чистим, а вночі - освітленим.

22 листопада, в Ніжинському академічному українському драматичному театрі імені М. Коцюбинського відбулися урочистості з нагоди 100-річчя з часу заснування комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» Ніжинської міської ради.

Привітати працівників КП «ВУКГ» зі святом завітали почесні гості: народний депутат України Валерій Зуб, міський голова Анатолій Лінник, радник голови Чернігівської обласної ради Дмитро Никоненко, депутати Ніжинської міської ради, почесні ветерани підприємства.

Радник голови Чернігівської обласної ради Дмитро Никоненко передав щирі вітання від голови Чернігівської обласної ради Ігора Вдовенка та вручив приємні подарунки.

Вітаючи з ювілейною датою організації, Народний депутат України Валерій Зуб наголосив на підтримці та подальшій співпраці з КП «ВУКГ», побажав працівникам здоров’я, гідних заробітних плат, злагодженості в колективі та оголосив трудовому колективу комунальної організації Подяку народного депутата України з нагоди 100-річчя заснування підприємства.

Міський голова Анатолій Лінник привітав теплими словами трудовий колектив комунального підприємства, вказав на важливість праці комунальників, чиї здобутки важко переоцінити, за якими стоять наполеглива праця, високий професіоналізм і самовідданість на благо Ніжина, на благо всіх тих людей, які тут проживають, адже і вдень, і вночі, і в дощ, і в сніг робітники підприємства невтомно працюють, для того, щоб наше місто завжди було гарним, чистим та освітленим. Анатолій Валерійович подякував працівникам за розуміння, терпіння, підтримку та довіру під час кризових часів підприємства. Міська рада завжди підтримує підприємство, приймаючи рішення щодо виділення коштів на закупівлю потрібної техніки. Мер акцентував увагу на тому, що на черговому засіданні бюджетної комісії депутати погодили виділення коштів з міського бюджету на придбання ще одної одиниці техніки – нового грейдера для комунального підприємства та міста. Запевнив, що депутатський корпус і надалі підтримуватиме розвиток організації. Висловлюючи щиру повагу та глибоку вдячність, міський голова побажав працівникам організації та їх родинам здоров’я, благополуччя, злагоди, добробуту, щастя, впевненості в завтрашньому дні, миру в душі, миру в родині, миру в країні. Підприємству побажав стабільного розвитку, щоб воно було самодостатнім та прибутковим, а також подякував керівнику підприємства Владиславу Корману за професійне виконання покладених на нього обов’язків.

Під час урочистостей кращим працівникам КП «ВУКГ» вручили Почесні Грамоти, Грамоти та Подяки виконавчого комітету Ніжинської міської ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у справу надання якісних комунальних послуг, відповідальне ставлення до виконання посадових обов’язків та з нагоди 100-річчя з часу заснування комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства».

До вітальних слів долучились також депутати міської ради.

Вітаючи колег зі святом, начальник КП «ВУКГ» Владислав Корман подякував їм за невтомну працю та успішне виконання поставлених завдань. Побажав колегам та їх родинам міцного здоров’я, добробуту, стабільності та щедрої долі. Також Владислав Адольфович подякував міському голові, виконавчим органам влади та депутатському корпусу Ніжинської міської ради за підтримку підприємства та плідну співпрацю.

Святкову атмосферу заходу яскравими виступами створив колектив Ніжинського академічного українського драматичного театру імені М. Коцюбинського.

Бажаємо трудовому колективу великих успіхів, професійного зростання, хай ваша така потрібна людям праця буде завжди шанована та заслужено оцінена!

Начальник сектора інформаційно-аналітичної роботи

відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Катерина Симоненко

22.11.2019