У міській лікарні продовжується реконструкція приймально-діагностичного відділення

На території комунального некомерційного підприємства «Ніжинська центральна міська лікарня ім. М. Галицького» міський голова Анатолій Лінник і перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник провели виїзну робочу нараду. Під час наради обговорили питання щодо реконструкції головного корпусу лікарні під сучасне приймально-діагностичне відділення, яка виконуються в рамках президентського проекту «EMERGENCY» та Національної програми «Велике будівництво».

Міський голова Анатолій Лінник оглянув переплановані приміщення та перевірив хід виконання ремонтно-будівельних робіт. Разом із представниками управління житлово-комунального господарства та будівництва, представниками підрядної організації, фахівцем із технічного нагляду, майстрами та будівельниками обговорили усі питання, які виникли під час проведення робіт.  

Також обговорили облаштування під'їзду до відділення для автомобілів екстреної медичної допомоги. 

Зараз у приміщенні майбутнього приймального віділення ведуться роботи з підключення комунікаційного обладання. Зокрема, розпочали роботи з устаткування електропроводки, водовідведення, підключення радіаторів опалення, укладка плитки та інше. 

На будівництво завезено необхідні будівельні матеріали та комунікаційне обладнання. Будівельники працюють в дві зміни. 

Міський голова Анатолій Лінник наголосив виконавцям робіт, що цей об’єкт має бути виконаний на високому рівні та відповідати всім сучасним вимогам до подібних відділень.


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю,

Лілія Ломакіна

01.09.2020