Матеріально-технічне забезпечення ЗОШ міста - один із пріоритетів міської влади

Теплі осінні дні для освітян та школярів особливо очікувані. Ритм будівельних та ремонтних робіт у приміщеннях та на територіях освітніх установ кипить. В закладах ремонтують класи та господарські приміщення, перевіряють системи опалення, впорядковують прилеглі території, адже скоро школи наповняться дітворою.

За дотриманням графіків ремонтних робіт пильно стежить міська влада.

В рамках підготовки шкіл міста до нового навчального року 22 серпня міський голова Анатолій Лінник та заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігор Алєксєєнко відвідали Ніжинську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 6 та Ніжинську загальноосвітню школу І-ІІ ступенів № 12.

Очільники міста оглянули класи, насамперед звертали увагу на початкову ланку, оформлену згідно із вимогами нової української школи. Також перевірили виконані поточні ремонтні роботи та оглянули території закладів, стан утримання будинків та споруд, системи опалення, водопостачання, електрозабезпечення, стан приміщень, меблів, навчальних кабінетів, харчоблоків, актових та спортивних залів, вбиралень тощо.

Під час робочого візиту до ЗОШ №12 Анатолій Валерійович поцікавився питанням аварійного класу, де виконується часткова заміна системи опалення. За рахунок коштів міського бюджету закуплені батареї, які в найкоротший термін будуть встановлені.

Також найближчим часом школи чекають на нові сучасні парти та меблі.

Посадовці з’ясовували проблемні питання навчальних закладів та визначали шляхи їх вирішення. Проблеми є завжди і якщо вони на постійному контролі у керівників, то є впевненість, що вирішення їх буде безперечним.

Начальник сектора інформаційно-аналітичної роботи

відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Катерина Симоненко

22.08.2019