Маємо перші практичні результати партнерства з Вольфсбургом

Співпраця Ніжина та Вольфсбурга розпочалася ще у листопаді минулого року під час підписання угоди про солідарність між містами. Це стало початком не лише дружніх зв'язків, а й конкретної допомоги для ніжинської громади.
Однією з проблем, яку тоді озвучив міський голова Ніжина Олександр Кодола, була потреба у транспортних засобах для комунальної сфери міста. Відгукнувшись на це, мер Вольфсбурга Dennis Weilmann вирішив підтримати нашу громаду.
Сьогодні маємо результат – дві автівки Volkswagen вже прибули до України і прямують до Ніжина. Ці автомобілі, які раніше експлуатувалися у комунальних службах Вольфсбурга, тепер стануть необхідними ресурсами для місцевих підприємств у нашому місті, покращуючи їх робочий автопарк.
Депутат міської ради Вольфсбурга Marco Meiners очолив делегацію, що вручила ці автомобілі представникам нашої громади. В Україні їх вже чекав секретар Ніжинської міської ради Юрій Хоменко.
Дякуємо меру Вольфсбурга Dennis Weilmann, Ralf Krüger, Marco Meiners та ГО "Народна самооборона Львівщини" за активну участь у цьому процесі та за здійснення логістичної підтримки під час транспортування автомобілів.
Невдовзі вони підвищать ефективність роботи міських комунальних служб. Це ще один приклад того, як міжнародне партнерство може принести реальну користь Ніжину.
22.03.2024