Ми сильні, допоки єдині!

21 січня синьо-жовтий стяг майорів над містом: сьогодні ніжинці прийшли до пам’ятного знаку «Герої не вмирають» з нагоди Дня соборності України.

На урочистому мітингу були присутні перший заступник міського голови Федір Вовченко, секретар міської ради Юрій Хоменко, заступник міського голови Сергій Смага, керуючий справами виконавчого комітету Валерій Салогуб, радник міського голови Ольга Орел, керівники підприємств, установ та організацій, освітяни, духовенство, громадськість.
Від імені міського голови Олександра Кодоли до усіх присутніх звернувся секретар міської ради Юрій Хоменко: «Цей день дуже важливий для нас. І зараз Україна стоїть на порозі нових викликів. Ми завжди повинні пам’ятати про повагу один до одного та любов до України. Лише тоді ніякі інші сили ніколи не зможуть нас роз’єднати».
Варто відзначити, що серед присутніх сьогодні було багато небайдужої молоді, яка в унісон співала гімн України під час патріотичної ходи до парку Шевченка, де поклали квіти до підніжжя пам’ятнику Тарасу Шевченку.


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

21.01.2022