Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов з робочим візитом відвідав Ніжинську міську центральну лікарню

02 листопада міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов з робочим візитом відвідав Ніжинську міську центральну лікарню.
У зустрічі взяли участь міський голова Олександр Кодола, заступник міського голови Ірина Грозенко, голова Чернігівської обласної адміністрації В’ячеслав Чаус, заступник голови Чернігівської обласної державної адміністрації Жанна Шерстюк.
В ході зустрічі оглянули реконструкцію приймального відділення, у рамках програми «Велике будівництво». Обговорили етапи реконструкції, оглянули відремонтовані приміщення приймального-діагностичного відділення.
Наразі всі будівельні роботи завершено, залишилось під'єднати нове обладнання до електромереж.
На ці потреби, міська рада виділили 500 тис грн на проектні роботи та 1181000 грн на самі електромонтажні роботи. Наразі проводиться тендер на визначення підрядника для виконання цих робіт.
Міський голова Олександр Кодола запевнив, що міська влада зацікавлена в найшвидшому початку роботи приймального відділення.
Учасники зустрічі домовилися, що найближчим часом буде завершено підключення медичного обладнання і мешканці громади вже зможуть користуватися новими медичними послугами.  

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

02.11.2021