Міська влада долучилася до Акції «Сади перемоги»

Колектив ніжинського садочку №17 «Перлинка» разом з міським головою Ніжина Олександром Кодолою долучились до всеукраїнської акції «Сади Перемоги».
Акція «Сади перемоги» стартувала наприкінці березня цього року. Спрямована вона на ефективне використання земельних ділянок і спрямування усіх ресурсів для вирощування продуктів харчування задля недопущення продовольчої кризи в Україні під час війни.
Ніжинщина завжди славилася родючими землями та працьовитими людьми, тому громада активно відгукнулася на заклик зростити на вільних земельних ділянках наші “Сади Перемоги”.
На території дитячого закладу 17 травня висадили 5 дерев, серед них вишні та яблуні.
За словами директорки дитсадка Алли Зозулі, плоди дерев буде використано для раціону діток. На території закладу вже посаджені разом з дітками дерева та кущі, засіяні грядки городини. Навіть за відсутності дітей городи садочка буяють першими сходами, висадженою розсадою та квітучою полуницею.
Міський голова Ніжина Олександр Кодола зазначив: «Ми маємо ефективно використати кожен клаптик землі, на якому можна виростити врожай. Сподіваємось, що плоди будемо збирати на мирній землі разом з дітками».
Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю
17.05.2022