Міський голова Анатолій Лінник провів особистий прийом громадян

10 червня міський голова Анатолій Лінник провів черговий прийом громадян. З особистими питаннями до очільника міста звернулися 5 мешканців Ніжина.

Містяни порушили ряд актуальних питань, які стосувалось житлово-комунального господарства, зокрема, щодо ремонту багатоповерхового будинку, каналізаційної труби, вивезення тпв, ремонту внутрішньоквартальних доріжок, облаштування індивідуального опалення та надання фінансової допомоги на проведення освітлення в садовому товаристві «Квітуче».

Під час прийому громадяни отримали роз’яснення, щодо порушених питань, деякі з них залишилися на контролі. По іншим - заплановані особисті виїзди міського голови.

Анатолій Лінник наголосив керівникам відповідних служб на необхідності безумовного контролю за перебігом розв’язання кожного проблемного питання, надав відповідні доручення щодо оперативного опрацювання для вирішення звернень громадян.

Нагадуємо, що прийом міського голови здійснюється за попереднім записом. Запис на особистий прийом проводиться щодня з 08.00 до 17.00 год. (без обідньої перерви) в кім.№10, площа Івана Франка,1 (тел. 7-11-21).

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю, Катерина Симоненко

10.06.2020