Міський голова Анатолій Лінник провів прийом громадян

20 жовтня відбувся особистий прийом громадян міського голови Анатолія Лінника.

Ніжинці звернулися до міського голови з різноманітних питань, які стосувалися житлово-комунального господарства – ремонт багатоповерхового будинку, спиляння дерев, освітлення вулиць. Також громадяни звернулися щодо врегулювання питання з нарахування використаного тепла та гарячої води. Ніжинців хвилює питання початку опалювального сезону, руху багатовантажного транспорту по місту.

До міського голови Анатолія Лінника звернулися представники Ніжинської територіальної організації УТОГ щодо надання фінансової підтримки перекладачу жестової мови. На 2021 рік у державному бюджеті не передбачено фінансової підтримки даній організації.

Анатолій Валерійович надав доручення відповідним службам підготувати міську програму фінансової підтримки Ніжинській територіальній організації УТОГ на 2021 рік, в якій буде передбачено цільові кошти. Фінансове управління включить дану програму в перелік пропозицій на наступний фінансовий рік.

Для роз’яснень та оперативного вирішення питань у засіданні взяли участь начальник управління соціального захисту населення Валентина Кулініч, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко, начальник  керуючої компанії «Служба Єдиного Замовника» Микола Борисенко, заступник  начальника  фінансового управління- начальник  бюджетного  відділу Маргарита Фурса, начальник відділу юридично-кадрового забезпечення В'ячеслав Лега, начальник відділу з благоустрою, роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами Наталія Бойко, начальник сектора з питань прийому та звернення громадян Ірина Назаріна.

Міський голова Анатолій Лінник вислухав мешканців, керівники відповідних служб надали роз'яснення щодо вирішення питань. Надані протокольні доручення та визначені терміни їх вирішення.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Ольга Гук

20.10.2020